مراسم معارفه ورودیهای جدیدبرگزار گردید.

مراسم معارفه دانشجویان ورودیهای جدیدبا حضور امام جمعه شهرستان سیرجان  و فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی دریادار اسکندرزاده وهمچنین مسئولین دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان ورودی جدید  برگزار گردید،در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از قران کریم و پخش سرود ملی ،آقای دکتر محمودی نژاد رییس دانشگاه  ضمن خیر مقدم به مدعوین و دانشجویان به ایراد سخن پرداختند،ایشان سخنان خود را با ذکر حدیثی از امام صادق(ع) آغاز کردند و افزودند که  ورود به دانشگاه یک موفقیت است ولی برای اینکه این موفقیت به سرانجام برسد باید در حفظ آن کوشا باشید و با برنامه ریزی مناسب فرصت بدست آمده را از دست ندهید ایشان هم چنین به  رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی)در خصوص استفاده صحیح از ظرفیتهای کشور اشاره نموده و در پایان سخنانشان حمایت کامل و همه جانبه خود را از دانشجویان اعلام  وبهره گیری از تجارب دانشجویان موفق و مشورت با اعضای هیئت علمی دانشگاه و همچنین مطالعه آئین نامه های آموزشی را به دانشجویان سفارش نمودند. در ادامه  مراسم امام جمعه شهرستان با بیان سخنانی در خصوص سجایای اخلاقی امام حسین(ع) و الگوگیری از این امام همام را به دانشجویان توصیه نموده و در پایان مراسم نیز دریادار اسکندزاده مطالبی را در خصوص  ویژگیهای نیرویی دریایی به دانشجویان ارائه نمودند.